Seieren glapp for NIL

Namsos ledet i 87 minutter, men det var Tillerbyen som til slutt stakk av med seieren i lørdagens 3. divisjonsoppgjør.

BARE NESTEN: Tobias Alstad sikret NIL en tidlig ledelse, men Tillerbyen kom sterkt tilbake og gikk til slutt seirende ut av oppgjøret. 

arkiv

3. div. menn avd. 10


Namsos-Tillerbyen

1-2 (1-0)

1-0. 18. min: Tobias Alstad

1-1. 87. min: Kristian Andreassen

1-2. 89. min: Kristian Andreassen


NAMSOS: Heimelaget leverte god innsats i alle ledd på banen de første 45, og fikk betalt i form av scoring etter 18 minutter. Tobias Alstad ble spilt fint gjennom av Alexander Breistrand og gjorde ingen feil alene med keeper fra 10 meter.

Namsos hadde flere muligheter til å doble ledelsen utover i omgangen, uten og lykkes – og også Tillerbyen var farlig frampå flere ganger. En god Erik Meidal i NIL-buret sørget imidlertid for at heimelaget kunne gå til pause med 1-0-ledelse.


I andre omgang hevet Tillerbyen spillet sitt betraktelig, og begge lag spilte seg fram til flere god målsjanser – uten at det resulterte i scoringer.

Så, i kampens 87. minutt – da Namsos lå an til å sikre en etterlengtet seier, utliknet bortelaget anført av Kristian Andreassen.

Da samme mann to minutter senere la på til 2–1 for Tillerbyen – var nederlaget et faktum for namsosingene – som etter lørdagens tap fortsatt står med bare fire seire denne sesongen.

– Fryktelig surt og utrolig kjedelig. Det er ikke stort mer å si om den saken, fastslo NIL-kaptein Kristian Dahl Fossum etter kampslutt.