Åge må opereres - avlyser Prudence-gjenforening

Åge Aleksandersen blir forhindret fra å delta under årets Woodland-festival 25. november i Namsos, og må avlyse den planlagte gjenforeningen av Prudence.

FORHIDRET: Åge Aleksandersen kommer ikke på scenen 25. november på grunn av et kirurgisk inngrep. Her sammen med Sambandet-gitarist Gunnar Pedersen. 

arkiv

NAMSOS: - Det er et kirurgisk inngrep som dessverre ikke lot flytte på seg, og som gjør at vi ikke kan love at Åge blir klar til å delta på årets festival. Det er dessverre ikke noe vi rår over, men helsa må selvfølgelig komme først, sier Jan Aage Hals i Woodland.

Terje Tysland og andre medlemmer av Prudence vil være tilstede, men en Prudence-gjenforening som under åpningen av Rock City for fem år siden blir det altså ikke.

The Last Waltz

Likevel står en rekke andre artister klar til å gjenskape verdens mest legendariske rockekonsert og film, The Last Waltz, nøyaktig 40 år etter. Ni musikere fra Woodstock og USA, med blant annet tidligere medlemmer av The Band utgjør husbandet, og skal sammen med andre internasjonale, nasjonale og lokale artister gjenskape Last Waltz låt for låt.

Terje Tranaas og Skjalg Raaen fra Sambandet står sentrale i produksjonen, og lover at dette blir tidenes musikkhendelse i Namsos.

- Tidenes line-up

- Det jobbes med tidenes line-up i Namsos, og vi gleder oss til å presentere dette i veldig nær framtid, sier produsent Terje Tranaas.

- Dette blir en helaften der vi gjenskaper hele stemningen fra The Last Waltz, med mat, historie,  dans til storband og en legendarisk konsert med noen av musikkhistoriens største låter, sier Jan Aage Hals.