– Ingeborg utgjør en trygghet i laget

Grand Bodø-trener Trond Schjølberg mener Ingeborg Nordheim fra Rørvik blir en viktig spiller for laget i kampen om eliteserieopprykk.

JAKTER OPPRYKK: Ingeborg Nordheim fra Rørviik scoret to mål og ble kåret til kampens beste spiller i 1. divisjonsoppgjøret mot Tromsø-laget Fløya søndag. Kampen endte i 1-4-seier til Grand-Bodø – som dermed står ubeseiret så langt denne sesongen. 

arkiv

BODØ: Søndag scoret Nordheim to mål og ble kåret til banens beste spiller i 1. divisjonsoppgjøret mot Fløya, som endte i 1-4-seier til Grand-Bodø.

– Hun gjorde et veldig godt innhopp, fastslår trener Trond Schjølberg om rørvikjenta, som kom inn etter hvilen og sikret Grand seieren.

– Norges hardeste skudd

1-3- scoringa i kampens 80. minutt, var en skikkelig friskparkperle fra 35 meter, og det er nettopp skuddfoten Grand-treneren framhever som en av Nordheims sterkeste kvaliteter.

– Hun har et av norges hardeste skudd og avslutningsegenskaper i særklasse, sier Schjølberg om spilleren som er inne i sin sjuende sesong for Bodø-laget.

Grand er ubeseiret i 1. divisjon så langt i år, og er på god veg mot å nå målet om opprykk til eliteserien for kvinner. Schjølberg mener Ingeborg Nordheim blir en viktig spiller for laget i sesonginnspurten.

– Spillere som kan komme inn og avgjøre kamper slik som Ingeborg gjorde i helga, er akkurat det vi trenger. Hennes målteft er gull verdt for oss.

Jobber målrettet

Selv om 27-åringen står med åtte scoringer denne sesongen, har det blitt mye benkesliting for Nordheim den siste tida. Skadeproblematikk kombinert med hard konkurranse i laget, gjør at det er blitt få kamper fra start for angrepspilleren.

– Det fine med Ingeborg er at hun står på hele tida. Hun vet hva som kreves og jobber målrettet som fotballspiller. På den måten er hun et godt forbilde for de øvrige spillerne i laget, fastslår Schjølberg.

Høyt verdsatt spiller

Med nærmere 90 kamper forGrand-Bodø, er Nordheim en av lagets desidert mest rutinerte spillere. Trener Schjølberg beskriver ytternamdalingen som høyt verdsatt innad i laget.

– Ingeborg er en viktig spiller for oss, både på og utafor banen. Hun utgjør en trygghet i laget og er en spiller som alltid yter 100 prosent, fastslår han.

PS: Med fire serierunder igjen, ligger Grand/Bodø fire poeng foran Lyn på andreplass. Motstander i neste oppgjør for Nordheim og co. er bunnlaget Amazon Grimstad nå til helga.