Gå til sidens hovedinnhold

Arrangøren om Kippermocupen 2021: – Det ser mørkt ut

Håpet er der fortsatt, men turneringslederen medgir at gjennomføringa av årets Kippermocup 18.-20. juni henger i en tynn tråd.

MOSJØEN: Den tradisjonsrike fotballturneringa i regi av Mosjøen IL samler årlig nærmere 300 lag. Derav en rekke namdalske klubber.

Fjorårets cup ble avlyst grunnet koronasituasjonen. Nå tyder det meste på at arrangementet utgår også i år.

– Det er veldig vanskelig å gi et klart svar på nåværende tidspunkt, for vi vet like lite som alle andre om hvordan situasjonen blir framover. Håpet er der fortsatt og vi må bare planlegge og forberede oss som om at det blir cup. Men det er klart – det ser mørkt ut. Det er litt utopi å tenke at vi skal kunne samle tusenvis av mennesker her i juni slik omstendighetene er nå, sier turneringsleder Håkon Stenersen.

Per dags dato er rundt 40 lag påmeldt til turneringa.

– Det er langt mindre enn vi er vant til. Det skyldes nok at ekstremt mange sitter på gjerdet – og det til tross for at klubbene ikke taper noe dersom turneringa ikke skulle bli noe av. Da vil de få påmeldingsavgifta refundert, påpeker Stenersen.

– Vi tar fortløpende vurderinger og har lagt både en plan A og en plan B. Håpet om gjennomføring er der fortsatt, selv om årets kippermocup henger i en tynn tråd, medgir turneringslederen.

Fra Namdalen er både Klompen fotballklubb, IL Hållingen og Gullvikmoen IL påmeldt til årets cup.

Fra før av er allerede Storsjøcupen i Østersund avlyst for i år, slik som i fjor.

Les også

Isa (13) og lagvenninnene mister årets høydepunkt

Kommentarer til denne saken