NA skifter innlogging og nettdrakt - prøv her - trykk på SPID-ikonet over

Slik kommer du deg inn på nye NA

Da er NA i ny drakt på nett og du kan nå opprette din nye NA-bruker på vårt nye innloggingssystem, SPID
NAMDALSAVISA

SLIK GJØR DU DET: Klikk på SPID-ikonet over den røde streken øverst til høyre på denne siden. Følg instruksjonene. Har du en SPID-bruker fra før bruker du den, hvis ikke må du opprette en ny og velge deg et passord.

Inntil videre er ikke abonnementssystemet koblet opp for alle, så du vil kunne oppleve at du ikke kommer inn på enkelte saker eller at vi ikke finner ditt abonnement- men vi jobber med saken!


– Vi må bytte innloggingssystem fordi NA nå går over fra det vi hadde i vårt tidligere konsern, Amedia, og til det samme som nå finnes i Trønder-Avisa, Adresseavisen og VG. Det betyr at hvis du allerede har en innlogging der, eller har solgt eller kjøpt noe på Finn.no, så har du allerede en bruker. Men alle som abonnerer på NA i dag må logge seg inn på nytt via våre nettsider for å få koblet dette til sitt abonnement, forklarer markedssjef Eva Meidal i NA.

5. oktober stenges tilgangene via den gamle innloggingen.

– Vi skulle gjerne ha overført alle våre nesten 10.000 brukere direkte i det nye systemet, men på grunn av personvernet må alle selv inn og godkjenne dette og logge seg inn med den nye brukeren, sier Meidal.

– Alt du trenger å gjøre, er å klikke på en NA-artikkel og følge instruksjonene. Du trenger ikke laste ned noe eller gjøre endringer på maskinen eller mobilen din. Vi står klare til å hjelpe alle som får problemer, sier Meidal.

Du kan ringe 74 21 21 00  - eller skrive inn i chatten på denne siden.

Når du er logget på vil du vil se at SPID-ikonet på siden skifter til å være din personlige velkomsthilsen.

Hvis du går inn på Min Side, vil du få informasjon om ditt abonnement - merk at det kan ta litt tid før dette er på plass, så det kan komme en feilmelding her de første dagene.

- Har du registrert deg med den nye brukeren så kobler vi den til abonnementet ditt etterpå, så det vil komme på plass etter 5. oktober.

– Samtidig med overgangen til ny innlogging, gjør vi også noen endringer på utseendet på nettsiden. Vi har forsøkt å gjøre den enklere, renere og litt mer tilpasset mobillesing. De fleste leserne vi har på nett nå leser oss på mobil, sier digitalsjef Martin Fossland i NA.

Nesten 10.000 NA-lesere er allerede innlogget på nett, og har tilgang på alt NA-innhold digitalt.

– Det har vært en formidabel suksess, og det siste året har vi økt antall abonnenter slik at vi har flere nå enn i fjor på samme tid. Det at vi faktisk øker inntektene på innholdet vi lager gjør at vi står godt rustet i de endringene som skjer i mediebransjen, sier NA-redaktør Kim Riseth.

– Vi har mange som er inne og leser eAvisa hver kveld, og den vil være tilgjengelig via NA-appen en stund til. Men for nye lesere er det ikke nå nødvendig å laste ned en egen app for å lese eAvis - den finnes tilgjengelig på vår vanlige nettside, sier Eva Meidal.