Fem ting du trenger vite for å logge deg på NA

Lurer du på noe om NA, og hvordan du logger deg inn? Her er de fem vanligste spørsmålene:
NAMDALSAVISA

1. Hvorfor må jeg logge inn med ny bruker?

NA har skiftet innloggingssytem og har nå samme innlogging som alle avisene i Polaris og Schibsted. Det kalles SPID. Det er den samme innloggingen som brukes av blant annet VG, Adresseavisen og som du bruker når du selger eller kjøper ting på Finn.no. Har du brukt noen av disse har du allerede en bruker og trenger ikke opprette ny.

2. Kan jeg bruke samme passord som før?

Har du en SPID-bruker fra før bruker du det samme passordet som det. Har du hatt bruker på NA, men ingen SPID-bruker, må du opprette en ny, og da kan du velge det passordet du ønsker. Får du beskjed om at den nye innloggingen ikke finner din kombinasjon av epost og passord, må du enten trykke på knappen Glemt passord hvis du tror du har bruker, eller trykke der det står Opprett bruker.  Forskjellen nå er at du bruker epost som brukernavn, ikke mobilnummer.

3. Jeg får beskjed om at det ikke finnes noe NA-abonnement?

Har du logget på en av de første dagene nå før overgangen kan det hende at vi ikke har rukket å koble din bruker opp mot ditt abonnement. Gjentas problemet, ring oss på 74 21 21 00 og trykk 1, eller send epost på abonnement@namdalsavisa.no


4. Jeg har familieabonnement, men det virker ikke lenger?

Det er fortsatt mulig å dele abonnementet med inntil fire andre i samme husstand. Men det er den abonnementet står på som må gi deg tilgang. Ta kontakt med den som har abonnementet, og be vedkommende gå inn på Min side i menyen på våre nettsider, og velg Familieabonnement.

5. Hva bruker NA opplysningene jeg legger inn til?

Vi følger alle personvernsregler satt av Datatilsynet, og det betyr at vi ikke gir din informasjon videre til andre eller bruker det i kommersiell sammenheng uten at du først gir godkjenning til det. All informasjon om din bruk av tjenesten er anonymisert.