Mangler du papiravis i dag?

Mangler du papiravisa i dag? Omleggingen av vårt abonnementssystem kan gjøre at det er blitt problemer med leveringen i dag. Her leser du eAvisa gratis:
NAMDALSAVISA

Vi har lagt om innlogging på nettsida, men det er også slik at alle abonnenter, enten det er i papir eller bare på nett, er flyttet over til en ny database, og da kan det bli krøll også i leveringen av papiravisa. I dag er det noen aviser som er pakket feil, og hvis du ikke har fått avis kan du lese eAvis her og ta kontakt med vårt kundesenter på 74 21 21 00 for å få rettet det opp. Vi holder nå på å overføre alle abonnenter i det nye systemet, men vi holder nettartikler og eAvis åpent for alle inntil alt er på plass

Hvis du er abonnent og har logget inn med SPID, så kan du lese eavisa her.

Har du tidligere lastet ned og brukt NA sin app for Apple og Android, så kan du fortsatt bruke denne noen uker til.

Hvis du har datamaskin som kan bruke Flash, så gir vi deg mulighet til å lese eavisa gratis her.