Nattas hendelser i Namdalen

Venstre truer med å velte regjeringa, og værmeldinga spår sol i hele Namdalen denne fredagen.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: 22.58 torsdag kveld fikk politiet inn ei melding om påkjørt elg på E6 ved Namsskogan.

– Elgen ble skadet, og bilen fikk noen mindre skader. Viltnemda ble varslet, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Stig Rune Sagen.

Samme kveld ble et forenklet forelegg delt ut på Ottersøykorsen i Nærøy. Sjåføren fikk bot etter å ha holdt en hastighet på 107 km/t i 80-sone på Fv.770. Politiet meldte fra om hendelsen på Twitter klokka 23.42 torsdag kveld.

Nyheter

Som seg hør og bør er det statsbudsjettet for 2017 som preger medieverdenen i landet denne fredagen.

I dagens NA kan du lese at Ola Mæle og to andre grunneiere i Skorovatn endelig har fått klarsignal til å bygge tusen hytter i den nedlagte gruvebyen.  Namdalsavisa skriver også om hvordan statbudsjettet påvirker Namdalens kommuner. Blant annet er det blitt tildelt milliontilskudd til nytt besøkssenter og aktivitetspark på Spillum.

I dagens utgave av Trønder-Avisa kan du lese at det ikke kom noen penger til ny E6 nordover fra Steinkjer på neste års statsbudsjett.

Adressa skriver i dagens avis at Venstre og KrF truer med regjeringskrise dersom miljøprofilen i statsbudsjettet ikke endres.

LES OGSÅ: Venstreopprør i hele landet

I Aftenposten kan du lese at Venstres Trine Skei Grande truer med å velte regjeringa hvis ikke klimaprofilen endres.


Været

I morges har temperaturen krøpet under null flere steder i Namdalen, og i Namsos meldes det fra klokka sju til tolv om minusgrader. I løpet av dagen vil det bli imidlertid bli strålende sol i hele Namdalen, og temperaturene vil variere fra sju til ti grader, melder Yr.no.