Troppet opp for å rydde i Lokkaren

Anne Grete Hestvik og Otterøy kulturforum arrangerte dugnad tidligere i uka for å få fram utsikta langs vegen i Lokkaren.

Utsikt Det er nå en flott utsikt fra Lokkaren.   Foto: Anne Grete Hestvik

NAMDALSAVISA

OTTERØYA: Langs vegen ut mot Otterøya rett etter Lokkarbrua er det nå fri utsikt mot Namsenfjorden, takket være en gjeng glade dugnadsfolk som både tirsdag og onsdag svingte saga og fikk ryddet bort både små trær og små busker.

– Vi startet med dette tilbake i 2011. Da var det store trær som måtte tas bort. Noen år etter var det på nytt tid for å rydde litt. Vi var rundt 17 stykker i løpet av de to dagene som fikk ryddet den vel to kilometer lange strekninga. Vi merket at det var lett å få folk til å stille på dugnad, og jobben gikk lekende lett, sier Anne Grete Hestvik.

– Det var dyktige folk som stilte opp. Det gjenstår enda en liten flekk, så hvis det er noen som har lyst til å ta i et tak, er det bare å ta kontakt, legger Hestvik til.