Lørdagsblomsten: – Du store min tid!

– Dette er jo kjempekoselig. Er det sant? utbryter Wenche Øien Strøm da hun fikk beskjed om at ukas Lørdagsblomst går til henne.

Blid og glad Wenche Øien Strøm er ukas mottaker av Lørdagsblomsten.   Foto: Jonas Olsen

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Grunnen til at nettopp Wenche Øien Strøm skal få denne ukas Lørdagsblomst lyder som følger:

«Wenche er assistent på H5 på Sykehuset Namsos. Hun begynte i januar og vi er veldig fornøyd med henne. Møter oss alltid med et smil, og hun er veldig behjelpelig. Alltid på tilbudssida. Samtidig er hun bestandig hyggelig mot pasientene og viser stor omsorg for dem.»

Det var en mildt sagt overrasket mottaker av Lørdagsblomsten som møtte NA på sykehuset fredag formiddag.

– Du store min. Mener du det? Dette er jo noe jeg bare leser om at andre får. Det er jo utrolig stor stas at folk setter pris på det jeg gjør i det daglige, sier hun og formelig smiler fra øre til øre.

– Jeg er utrolig dårlig på å takke, men jeg må benytte anledninga til å skryte av dem jeg jobber meg. Jeg er jo bare en liten assistent, men de som jobber her er utrolig flotte, og pasientene er blide og hyggelige de også, sier Øien Strøm.

– Hva tenker du om at folk setter såpass stor pris på jobben du gjør?

– Det betyr utrolig mye. Jeg prøver bare å gjøre mitt beste pluss litt til. Å få smil fra dem jeg møter gjør meg veldig glad, og da smiler jeg også. Det smitter på en måte over. Det gir meg en ekstra piff at folk setter pris på meg.

En av tingene Wenche får ros for er innføringa av vafler annenhver fredag på avdelinga.

– Jeg har jobbet på kafe i 13 år, så det å steike vafler er helt dagligdags, men folk blomstret opp etterpå. Det var utrolig morsomt, og vi må nok fortsette med det, sier Wenche