Storødegård begynner i Nav

NHO-direktør Merethe Storødegård begynner som leder for Nav Værnes etter 12 år som øverste representant for næringslivet i trøndelagsregionen.

Fra NHO til NAV: Merethe Storødegård blir ny leder for Nav Værnes. Storødegård tiltrer 2. januar 2017. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Storødegård tiltrer i den nye jobben 2. januar 2017.

 – Det å få lov til å lede en slik organisasjon er utrolig spennende. Jeg gleder meg veldig til å ta del i den kompetansen som er på Nav Værnes og lede arbeidet med å bygge teamet videre, sier Storødegård.

Både som NHO-direktør og tidligere fylkesordfører har Storødegård vært en tydelig stemme bl.a. på inkluderingsområdet.

– Å jobbe mer med inkludering og bidra til å gi flere muligheten til å leve gode liv er noe jeg har hatt lyst til lenge. Jeg har mye erfaring fra området, bl.a. gjennom IA-rådet, Ringer i vannet og samarbeid med Røde Kors, og jeg tror det er viktig at Nav samarbeider med flere aktører om oppdraget. Nå er det på tide at jeg tar med meg kompetansen herfra ett steg videre, sier Storødegård.


– Godt samarbeid med arbeidsgiverne er avgjørende for å få flere i jobb på den ene siden, og for å sikre bedriftene tilgang på viktig kompetanse og arbeidskraft. Her mener jeg NAV er på riktig spor, og jeg vil bidra med det jeg kan gjennom mitt nettverk til å åpne flere dører for å få folk i arbeid, sier Storødegård.

Det var 43 søkere til stillingen som leder for Nav Værnes.