Markerer jubileum med åpen dag

Arcon Prosjekt runder de første 25

Du har nesten helt sikkert besøkt et av Arcons prosjekter, selv om du kanskje ikke vet at det er de som har utformet dem.

ÅPENT HUS: Arcon prosjekt AS inviterer til åpnet hus i forbindelse med at de fyller 25 år i år. Fra venstre: Jørgen Wien, Øyvind Kristiansen, Torbjørn Høyen, Marion Fust Sæternes, Magne Lysberg, Morten Dahl, Mathias Strøm, Bjarne Iversen, Åge Nilsen, Ove Gunnar Moen, Berit Øren Kjærstad, Illona Strøm, Sven Georg Ingulfsvann, Preben Aakervik, Alf Rune Strømhylden, Eilif Myren og Ingunn Ottesen.   Foto: BJØRN TORE NESS

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi har lyst til å invitere alle som er nysgjerrige på hvem vi er og hva vi arbeider med til en åpen dag, sier daglig leder i Arcon Prosjekt AS, Alf Rune Strømhylden.