Bjørnar fra Leka en av de beste

Bjørnar Øien fra Leka fikk stipend og heder da han avsluttet sitt studium ved Handelshøyskolen BI i Trondheim.

stipend Bjørnar Øien fra Leka fikk stipend og heder da han avsluttet sitt studium ved Handelshøyskolen BI i Trondheim.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: 7. oktober mottok omkring 200 ferdigutdannede studenter sitt vitnemål under bachelor-gradueringen ved Handelshøyskolen BI campus Trondheim. Under seremonien ble årets beste bachelor-studenter kåret, til stor glede for Bjørnar Øien fra Leka.


– Jeg ønsker å gratulere Bjørnar med utmerkelsen som en av de beste studentene på Bachelor of Science-kullet for 2016 ved Handelshøyskolen BI campus Trondheim. Bjørnar har gjennom strålende resultater vist hva man kan få til med hard jobbing og en dedikert holdning til studiene, sier rektor ved Handelshøyskolen BI, Inge Jan Henjesand.


Med familie og venner som tilskuere fikk de nyutdannede studentene utlevert sine vitnemål av direktør Asgeir Opland. I tillegg til diplom mottok Øien et stipend på 5.000 kroner, som et bevis på sine fremragende resultater fra bachelorutdanningen.


– Bjørnars faglige engasjement påvirker hele miljøet ved skolen på en svært positiv måte både hva gjelder læringsmiljø og studentmiljø, og vi ønsker han lykke til videre i sin karriere, sier Asgeir Opland, direktør ved Handelshøyskolen BI campus Trondheim.


26-åringen tok sin bachelorgrad i Økonomi og Administrasjon, og bygger nå på med Master i Finansiell Økonomi ved NTNU.


– Utmerkelsen beviser at strukturert og målrettet arbeid lønner seg i lengden. Når jeg er ferdig med masterstudiene håper jeg å lande en interessant jobb hvor jeg får mulighetene til å utvikle meg som person, sier den dedikert studenten.