Namsos tapte årets siste heimekamp

Sesongens aller siste heimekamp endte i nederlag for namsospillerne.

TOMÅLSSCORER: Alexander Breistrand (til høyre) sto for to av Namsos sine tre mål mot Orkla under lørdagens 3.-divisjonsoppgjør i Kleppen. Namsos tapte til slutt 3-6.  Foto: Karl Erik Hovik Aune

NAMDALSAVISA

NAMSOS: De tok lørdag imot Orkla i Kleppen. Namsos sto for kampens  første mål med scoring av Alexander Breistrand etter bare sju spilte minutter. Gjestene svarte imidlertid raskt med utligning seks minutter senere. Herfra og ut til hvilen fortsatte orklaspilerne å avansere helt til det sto 4-1 til laget som med én gjenstående kamp ligger som nummer to på tabellen i 3. divisjon.

Et kvarter ut i andreomgangen ble det nok et mål til Orkla, før NILs Alexander Breistrand igjen markerte seg med scoring. Det varte ikke lenge, for to minutter senere økte motstanderlaget nok en gang til firemålsledelse. Med tolv minutter igjen av kampen steppet lillebror Thomas Breistrand inn og reduserte til 3-6  etter ei nydelig scoring fra langt hold.

Andreomgangen ble altså en god del jevnere enn de første 45 minuttene, men spillet var likevel preget av en del roting bakover, der blåtrøyene flere ganger ga fra seg ballen alt for lett.

Namsostrener Kjetil Hoddø hadde dette å si etter kampen:

– Det ble litt som ddet har vært hele sesongen, egentlig. Vi scorer en del fine mål, men vi sliter defensivt. Vi har slitt i hele høst og vært for dårlige der, både som lag og individuelt sett.

Nå gjenstår én kamp i sesongen, som skal spilles på bortebane mot KIL/Hemne neste lørdag. Deretter blir det oppladning til ny sesong, som da vil bli spilt i 4.-divisjon for Namsos sin del.

– Vi skal prøve å gjøre vårt beste neste lørdag, så får vi se. Det er alltid fin stemning innad i laget selv om vi taper. Spillerne prøver, og det skal de ha all ære for, forteller Kjetil Hoddø.