Magi og tryllerier for store og små

Magiker og illusjonist Daniel Larsen har underholdt for Jerry Lee Lewis og Det kongelige hoff. Søndag er det barna i Namsos sin tur.

VANN GJENNOM KROPPEN Magiker og illusjonist Daniel Larsen liker å ta med barna på sine tryllerier. Søndag kommer han til Kulturhuset i Namsos med familieshowet «Magiens verden». 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Med 25 års showvirksomhet på baken er Daniel Larsen fra Sandefjord en av landets mest erfarne i sitt fag. Søndag er han på plass i Kulturhuset i Namsos med sitt barne- og familieshow «Magiens verden».

– Jeg kan ikke fortelle om alle triksene mine, men jeg kan love at det blir magi, trylling og masse humor. Vi skal leke og ha det gøy sammen. Kanskje skal jeg få ting til å sveve også, det pleier å slå an, sier Daniel Larsen.

1.000 forestillinger

I over 20 vintre har Larsen holdt sine familieshow på de fleste av hotellene på Geilo, Gol og Storefjell, og i 11 år har han hatt ansvaret for barneunderholdninga på Color Lines båt mellom Sandefjord og Strømstad. Med godt over 1.000 forestillinger de siste fem åra er han blant landets mest aktive magikere.

Noen kjenner kanskje Larsen fra første sesong av «Norske talenter». Han har hatt flere tv-opptredener og stått på scener i Danmark, Sverige, Tyskland, England, Skottland, USA og Afghanistan – der han har underholdt fredsstyrker fra hele verden.

Hvem tør opp på scenen?

I tillegg kan han skryte av å ha underholdt på julebordet til Det kongelige hoff samt i bursdagen til rockelegende Jerry Lee Lewis i Memphis, Tennessee. Men framfor alt liker han å glede barn.

– Du får ikke et mer takknemlig publikum enn barn. Jeg gleder meg veldig til å komme til Namsos, snakke med barna der og ta med noen opp på scenen. Kanskje tør noen voksne prøve også, vi får se, sier Daniel Larsen.