Siste nytt på morgenkvisten

Politiet melder om en rolig natt til tirsdag i Namdalen, og værvarselet advarer mot gress og lyngbrannfare i Trøndelag.
NAMDALSAVISA

–  Det har vært en rolig natt, sier operasjonsleder Stig Rune Sagen i Trøndelag politidistrikt.

I tidsrommet 23.55 til 00.45 ble det avholdt en trafikkontroll på Sjøåsen. Tre kjøretøy ble stoppet og kontrollert, og alt viste seg å være i orden.

04.43 natt til tirsdag ble det påkjørt et rådyr på fylkesveg 766 i Flatanger. Rådyret døde, og bilen pådro seg materielle skader.


Nyheter

I dagens NA kan du lese om kreftsyke Frida, som nå har immunterapi som sitt største håp for å bekjempe sykdommen. Du kan også lese at Namsos har noen av de beste ambulansearbeiderne i landet.

Trønder-Avisa skriver i dag at videregående skoler i Nord-Trøndelag har redusert fraværet med 30 prosent. Du kan også lese at ni av ti sykehussenger er i daglig bruk i Helse Nord-Trøndelag.

I Adressa kan du lese at regjeringa avviser brudd på norsk basepolitikk etter å ha gitt klarsignal for at 335 amerikanske soldater får komme til Norge og Værnes for å øve i store deler av 2017.

NRK Trøndelag skriver at flere organisasjoner synes det er drøyt at regjeringa vil gjøre det billigere å eie hybridbiler i luksusklassen.

Været

Det er lokal gress og lyngbrannfare i Trøndelag inntil det kommer nedbør av betydning. Det melder Yr.no, som også melder om sol i hele Namdalen med temperaturer fra fem til ti grader.