Kinorunden: Verden rundt på ski og snøbrett

Oppfølgeren til filmen som har blitt omtalt som det ypperste innen «snøporno» er premiereklar.

Storslått Det blir garantert spektakulært når ski- og brettkjørerne setter utfor bratte fjell i «Supervention II». 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: «Supervention» ble en publikumsvinner da den kom for tre år siden, og imponerte med sine vanvittige stunts i vakre omgivelser. Nå er det endelig klart for flere spektakulære opplevelser i by og fjell i oppfølgeren «Supervention II».

Vi blir med på ei reise til stupbratte fjell i Alaska og puddersnø i Japan, hvor vi møter de unike utøverne som alltid jakter på nye utfordringer.

Hvem husker vel ikke «The Blair Witch Project»? Filmen var en liten revolusjon innen skrekksjangeren, og skapte en helt egen undersjanger, kalt «lost footage»-skrekk. Det viste seg at konseptet ble lett oppbrukt, men nå er det uansett klart for «Blair Witch».

20 år etter forsvinningene i den første filmen, reiser ei gruppe ungdommer tilbake til skogen som var åstedet. De er håpefulle, og tror de skal finne svar. Men et truende nærvær gjør at de innser hvor farlige krefter som bor i skogen.

«Børning 2» og «Trolls» fortsetter ei uke til i Namsos, og det blir siste visninger av «Kongens nei» og «Inferno».

Fredag kommer Bygdekinoen med «Trolls» og «Børning 2» til Austafjord, før de samme filmene skal vises på Høylandet søndag og Lauvsnes mandag.

Søndag vises «Trolls» og den nye Tom Cruise-filmen «Jack Reacher: Vend aldri tilbake» i Grong, mens «Storkene» og «Børning 2» går på Kolvereid.

Lærer aldri Onde hekser er ikke noe å trakte etter, men en gjeng ungdommer velger likevel å ta en aldri så liten visitt.