RBK-tap i Storflors siste heimekamp

Øyvind Storflor kom på scoringslisten i sin siste hjemmekamp for Strømsgodset, som slo Rosenborg 2-0 på Marienlyst. Gullvinner RBK har ikke vunnet på sine tre siste seriekamper.

Hyllet Strømsgodsets Øyvind Storflor ble hyllet før eliteseriekampen i fotball mellom Strømsgodset og Rosenborg på Marienlyst stadion søndag kveld.  Foto: Fredrik Varfjell, NTB scanpix

NAMDALSAVISA

DRAMMEN: Trønderne synes å ha satt maskineriet i krabbegir før cupfinalen. Bodø/Glimt ble slått 2-0 i semifinalen nylig, men i serien har det gått tyngre for Kåre Ingebrigtsens mannskap. RBK har nå tapt mot Godset og Odd (1-2), samt spilt uavgjort (2-2) mot Sarpsborg. Forrige seier kom mot Vålerenga 2. oktober.

Søndag ble laget senket av Jonathan Parr og Øyvind Storflor. Den tidligere utenlandsproffen Parr, som ble byttet ut etter 66 minutter, curlet ballen i krysset fra rundt 15 meters hold etter 52 minutters spill. Storflor fastsatte resultatet til 2-0 på frispark tolv minutter før slutt. Rosenborg maktet ikke å svare i Drammen.

Lagene sto æresvakt for veteranen Storflor før kampstart. 36-åringen, som legger opp etter sesongslutt, spilte sin siste hjemmekamp for drammenserne. Storflor har også en lang fortid i Rosenborg. Han kom til Strømsgodset i 2009. (NTB)