Fest for skumle typer

Pizza, brus og skumle muffins gikk ned på høykant – og stemninga sto i taket. Halloween-party er stas selv om man bare er åtte år.

HELAFTEN Det ble en helaftens halloween-feiring på gutta i 3. klasse. Fra venstre: Karol, Heine Ørjasæter Geving, Fredrik Kjeldsberg Øie, Sondre Kristiansen, Isak Brattås Hopen, Alex Robert Pupale og Oliver Sund. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det var en livlig gjeng som hadde benket seg ved spisebordet hos Fredrik Kjeldberg Øie i Fossbrenna på selveste halloween-kvelden. Han hadde invitert alle guttene i klassen til party, en tradisjon som ble innledet i fjor og som de nok akter å fortsette med, etter stemninga å dømme.

Gå rundt på dørene

De hadde kledd seg ut i sine skumleste kostymer. Det var det som var hovedsaken forsto vi, at de så skumle ut.

– Hva har dere kledd dere ut som da?

– Vampyr vel.

– Vet ikke hva det heter, smalt det fra en.

– Hei, du glemte meg. Jeg har kledd meg ut som Ninja.

– Så, hva gjør dere i kveld?

– Kaster popkorn på kompisen min og gå rundt på dørene og få godteri av folk, sier Isak.

Han tilføyer at i fjor, da samlet han inn en hel Rema-pose med godis.

Nei, de er ikke ekle

– Hva gjør dere hvis folk ikke har godterier når dere kommer da?

– Da tar vi et knep, sier en.

– Eller går til et annet hus, sier den neste.

– Vi kan jo kaste egg på huset deres, foreslår en, men da bryter Fredriks mamma inn og sier at nei, det skal de ikke gjøre. Det har vi snakket om, og det er ingen som har lov til å være ekle eller gjøre slemme knep.

På bordet står det allerede godteriskåler, så gutta har allerede fått i seg litt sukker før de legger ut på runden sin i nabolaget. Men å samle inn godter er kveldens store høydepunkt forstår vi, i tillegg til å spise masse godis.

Vi får håpe det var noen som turte å åpne døra da de skumle typene kom på besøk da.