Måtte sette opp ekstra juleshow

Da billettene til Kolvereid Storbands julekonsert ble revet bort på kort tid, bestemte de seg for å sette opp ekstraforestilling.

Mer julestemning Øyvind Nordstrand (fra venstre), Marte Volden og Eskil Laukvik er klare med ekstra julekonsert på Kolvereid.  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: – Helt siden vi midt i september kunngjorde at billettene til vårt juleshow var utsolgt, har mange spurt oss om vi

virkelig var helt utsolgt og om det ikke ble ekstraforestilling. Det har vi nå gjort, sånn at de som ikke fikk billetter nå får anledning, sier prosjektleder Øyvind Nordstrand.

Arrangørene har også en annen nyhet, nemlig at de har fått Terje Årseth som konferansier på konsertene. Han er kjent som «superblogger», og skal lede showet fra start til slutt.

– Storbandets første møte med Årseth var under fjorårets Kolvereiddager, der han var konferansier. Jobben han gjorde da, og ikke minst begeistringa han viste for storbandet, gjorde at vi fikk kjempelyst til å ha ham med på dette showet, forteller Nordstrand.

Billettene til ekstraforestillinga er allerede lagt ut for salg.