Ingen reaksjoner etter trafikkontroll

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Det er lite å melde om fra politiloggen natt til tirsdag.

På Bangsund ble det gjennomført en trafikkontroll i tidsrommet 00.30 til 01.30. Elleve førere ble kontrollert, og det var ingen reaksjoner.

Nyheter fra NA

På våre nettsider kan du lese om familien Eidsmo, som satte i gang sin egen lille etterforskning for å spore opp eieren av ei mappe med papirer som de fant liggende midt på E6. Du kan også lese om Buøy Gård, som fortsatt er blant Nordens beste restauranter, og du kan lese om at tolv ungdommer er siktet for narkotikabruk i Namdalen.

Kutter direkteruter

Adressas nettsider kan du lese om at Norwegian kutter flere direkteruter fra Værnes.

– Norwegian kutter sine direkteruter fra Værnes til Berlin, København, Tromsø, Evenes og ferierutene til Antalya og Korfu, skriver avisa.

Ifølge k‪ommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i ‪Norwegian er det flypassasjeravgiften som er årsaken.

Her kan du lese saken i sin helhet.

Nytt i Nord-Trøndelag

Tirsdag morgen klokken 06.12 melder politiet om at Vuku Bilsenter i Verdal har hatt innbrudd. Politiet er nå på stedet, og det er uklart om noe er borte.

Her er meteorologens tekstvarsel fra Trøndelag tirsdag: Skiftende bris, fra om ettermiddagen østlig bris. Regn, som sludd eller snø over 600-800 m, senere 200-400 m. Fra om ettermiddagen stort sett oppholdsvær i Nord-Trøndelag, om kvelden også lenger sør.