Jubler for 4G+ på Rørvik lufthavn

TOMMEL OPP Montører og ansatte ved Rørvik lufthavn gir tommel opp for 4G+ og en kraftig forbedring i netthastighet ved Rørvik lufthavn. Fra venstre: John Fredrik Haraldsø (Widerøe), Jan Rune Sæbø (Avinor AS), Svein Olav Hanssen, Ole Petter Larsen (X-Wire) og Snorre Molden (Relacom).  Foto: Privat

NAMDALSAVISA

RØRVIK: – I dag kan vi med glede melde at vi endelig har fått 4G+ på Rørvik lufthavn, sier lufthavnsjef Jan Rune Sæbø.

– Fram til i dag har Rørvik lufthavn og våre reisende hatt utfordring med å få god nok mobildekning. Dette har resultert i problemer med å få opp boardingkort, tilgang til parkerings-app og annen bruk av mobilt nettverk. Fra tirsdag vil det mobile nettverket være av en helt annen standard. Eneste begrensninga er at dette gjelder for mobilselskaper som benytter Telenor sine basestasjoner. Reisende som benytter andre basestasjoner vil fortsatt ha dekning, men dessverre ikke samme hastighet. Dette jobber vi for å få utbedret. Vi håper at våre reisende vil oppleve dette som et godt skritt i retninga for å skape en problemfri og god reise, forteller lufthavnsjef Jan Rune Sæbø.