Aagård blir Ørn-trener

Per Inge Aagård er engasjert som trener for U20-gruppa i toppserieklubben Trondheims-Ørn.
NAMDALSAVISA

TRONDHEIM: - Dette er en god avtale for meg, for Trondheims-Ørn som klubb og for Per Inge som trener, sier Thomas Dahle som er hovedtrener i Ørn, og dermed også den som på mange måter blir Aagårds overordnet i den praktiske treningshverdagen.

Dermed blir ringen på mange måter sluttet for duoen, siden Dahles trenerkarriere startet nettopp med samarbeid med Aagård.

- Vi henter Aagård til Ørn fordi han er en meget dyktig trener. Det er viktig for meg at det er en jeg kjenner, en jeg stoler på, som er framoverlent som trener, og samtidig ønsker å utvikle seg, sier Dahle.


«Hadde jeg tenkt med pengeboka hadde jeg flyttet for lenge siden»

«Du må huske på en ting, Dahle. Du kan ikke lære bort noe du ikke kan selv».

 

At Aagård blir sentral i bygginga av Ørn som toppserieklubb, er hevet over enhver tvil.

- Helt klart. Selv om vi er en toppserieklubb, er Ørn også en liten klubb med bare to lag. Vi har toppserielaget og altså U20-gruppa, som Aagård får ansvar for. Ørn har som mål å rekruttere 1-2 spillere fra U20 til A-stallen hvert år. Det er et hårete mål, men vi må jobbe for å rekruttere egne spillere i størst mulig grad. Så det er klart at han blir viktig, sier Dahle.