Takket solid medarbeider

Som teknisk sjef og planlegger jobbet Erling O. Hansen så grundig at han noen ganger overnattet i sovepose på jobb!

TAKKET AV Ordfører Steinar Aspli overrakte KS-merke og heder til tidligere teknisk sjef og planlegger Erling O. Hansen. 

NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Drifts- og utviklingssjef Håvard Hernes bruke historien til å understreke ettermælet Hansen har, både i Nærøy kommune og fylket ellers.

– Du har stor anerkjennelse, ikke bare her, men hos andre tekniske sjefer. Det du leverte fra deg lå om ikke alltid på terningkast seks, så veldig nært, sa Hernes da han takket sin tidligere sjef og senere underordnete torsdag.

Ordfører Steinar Aspli uttrykte mye av det samme da han overrakte KS-merket, diplom og blomster til Erling O. Hansen etter 39 år i Nærøy kommunens tjeneste. Også ansatte i drifts- og utviklingsavdelinga deltok under markeringa for kollegaen og kona Runbjørg Bremset Hansen. Pensjonisten takket for ord og gaver lovte at han trolig kom innom på kaffe også senere.