Har du ikke fått lørdagsavisa i papir?

Nå får du helgestoffet på fredag

Mangler du lørdagsavisa? På grunn av omleggingen av lørdagsdistribusjon, kan det oppstå forsinkelser eller problemer med leveringen. Derfor har NA nå lagt om produksjonen og publiserer eget helgemagasin allrede på fredag.
NAMDALSAVISA

Fra og med lørdag 5. november sluttet Posten å levere avis på lørdager. Samferdselsdepartementet har tildelt jobben med å levere avis til distribusjonsselskapet Kvikkas, og dette medfører endringer i avisleveringen på lørdager for en del av våre avisabonnenter.

Har du ikke fått avisa, så vær klar over at det kan oppstå forsinkelser i dag på grunn av de nye budene ikke kjenner rutene fra før av. Enkelte kan også oppleve at avisa uteblir helt - i såfall kan du som abonnent logge deg inn og gå til Min side i menyen og melde inn problemet her, slik at vi får registrert det.

Husk at du også kan lese hele avisa som eAvis her.

På grunn av disse utfordringene har NA lagt om produksjonen av helgestoffet og publiserere dette i et eget bilag i fredagsavisa.


 

Jobber for løsning

Namdalsavisa beklager på det sterkeste at endringene vil føre til at enkelte ikke får levert papiravisa som normalt på lørdag. Sammen med avisas eget distribusjonsselskap jobber vi med å finne løsninger for at skadevirkningen skal bli så liten som mulig.

Les også: Avisdistribusjon ute på anbud

Hva betyr det for deg?

De fleste abonnenter i Nord-Trøndelag får avisa i postkassen med eget bud fra Trønder-Dustribusjon, og er du en av dem vil du ikke merke endringene.

Om du får avisa levert med Posten kan du oppleve at du får den tidligere eller senere på dagen enn før. Noen svært få abonnenter faller dessverre utenfor området som Kvikkas er forpliktet til å levere, og som Trønder-Distribusjon dekker. Vi jobber med å finne permanente løsninger for de det gjelder.

Leveres ikke i postboks

Fra og med 5. november sa Posten nei til at avisene kan sorteres i postboksene på lørdager. Det betyr at de kan leveres i postboksen først på mandag.

For at du skal få levert avisa på lørdag må den leveres til en postkasse-adresse, og ikke postboks. Endringene må da gjelde alle avisdager.

Les avisa digitalt

Om du befinner deg utenfor Trøndelag betyr endringene at avisa kommer en dag senere enn normalt.

Om du lurer på noe må du gjerne ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 93027233 eller abonnement@namdalsavisa.no.

Husk at du har digital tilgang og kan lese papiravisen på mobil, lesebrett eller PC alle dager.