Rolig natt i Namdalen

Åtte sjåfører kontrollert i Grong.
NAMDALSAVISA

KOLVEREID: Politiet melder om at det har vært ei rolig natt i Namdalen natt til fredag.

I tidsrommet 01.10 til 02.05 ble det avholdt en trafikkontroll langs E6 ved Formofoss i Grong. Åtte førere ble kontrollert, og alt viste seg å være i orden.

Nyheter fra NA

På våre nettsider kan du lese om ekteparet Lundgren, som brenner for idrettslivet i Lierne. Du kan også lese om at Rørvik IL har anmeldt en privatperson som følge av en ytring på Facebook i etterkant av høstens SMN Cup i fotball, og du kan lese saken om at 20 boliger i Trøndelag får installert solcellepaneler.

Dette har skjedd

Torsdag kveld ble det klart at fiskeriminister Per Sandberg ikke søker på stillingen som fylkesmann.

Så sent som onsdag denne uken holdt han fortsatt døren åpen for en søknad fra ham på den nye toppjobben i Trøndelag, skriver Adressa.

– Jeg er ikke søker. Det kunne vært meget interessant, men jeg har andre mål, sier Sandberg - uten å ville gå inn på disse.


Kan være aktuelle som fylkesmann

Inge Ryan og Anne Marit Mevassvik er blant dem som har søkt på stillingen som fylkesmann i det nye storfylket.


Torsdag morgen opplyste politiet i Nord-Trøndelag om en pågående leteaksjon etter en mann i 50-årene i Steinkjer. Ved 20.00-tiden informerer politiet til T-A om at letingen er avsluttet for dagen, på grunn av mørket.

– Den savnede er fortsatt ikke funnet, sier operasjonsleder Johnny Olsen.

Superfullmåne

Mandag 14. november reduseres avstanden mellom jorden og månen med 50.000 kilometer. Da kan du se den største månen på nesten 70 år.

Fenomenet oppstår når det er et sammenfall mellom fullmåne og den minste avstanden mellom jorden og månen, skriver Drammens Tidende.

Ifølge magasinet National Geographic, må vi helt tilbake til 1948 for å oppleve at en fullmåne var så nær vår egen klode, og ifølge NASA vil neste mulighet være 25. november 2034.