Anmeldt for feststøy

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Politiet kan melde om at det generelt har vært ei rolig natt til lørdag i hele Namdalen. Det er likevel ett par meldinger i loggen.

Klokken 21.10 fikk politiet melding om en beruset person som befant seg utenfor Storsenteret i Namsos. Politipatruljen tok seg dit, og en mann i 50-årene ble satt i marsj heimover.

Pålagt å dempe musikken

Klokken 23.33 kom det en telefon fra Kolvereid. Personen klagde på musikkstøy fra en privat adresse, og politiet dro til stedet. Festansvarlig ble pålagt å dempe musikken, og folk fikk beskjed om å holde seg inne om festen skulle fortsette.

Politiet dro til stedet igjen klokken 01.14 etter å ha fått en ny klage. Huseier, som er i tenårene, blir anmeldt av politiet.

Lørdag morgen meldte politiet om ei utforkjøring på fylkesvei 227 mellom Sunnan og Følling i Steinkjer. Det skal ikke ha oppstått noen personskader, og opprettes ingen sak.

Nyheter fra NA

På våre nettsider kan du lese om at Hamstad Bakeri har inngått en avtale med REMA som sørger for at konkurrerende butikker i Namsos ikke får selge deres varer.

Du kan også lese om Nina Solheim som mener at drivkrafta skilte henne fra de nest beste.


Ungdomsband lanserte egenskrevet låt

– Dette er skikkelig stas

Ungguttene i bandet The Firefoxes kunne slippe jubelen løs på fredag. Da ble deres første singel lansert.

 

Lurer du på hvorfor du ikke har fått avisa i posten i dag? Les saken om at Posten har sluttet å levere aviser på søndager her:


Har du ikke fått lørdagsavisa i papir?

Nå får du helgestoffet på fredag

Mangler du lørdagsavisa? På grunn av omleggingen av lørdagsdistribusjon, kan det oppstå forsinkelser eller problemer med leveringen. Derfor har NA nå lagt om produksjonen og publiserer eget helgemagasin allrede på fredag.