Valgt ut for tredje gang

Med novellen «På innsiden» ble Maja Sæternes en av vinnerne i tekstkonkurransen til Alea forlag.

ANTOLOGI Maja Eline Dahl Sæternes fra Naustbukta har skrevet teksten «På innsiden» – som skal gis ut i antologien «Unik».  

NAMDALSAVISA

NAUSTBUKTA: For tredje gang på rad har en tekst skrevet av tenåringen Maja Sæternes blitt valgt ut til å bli med i en antologi.

I tekstkonkurransen som ble avholdt, kom det inn nærmere 100 bidrag – der 35 ble valgt ut.

Da Sæternes fikk beskjeden om at hun var en av dem ble hun veldig glad.

– Jeg fikk vite at jeg ble valgt ut nå på fredag, og det var veldig artig. Jeg fant konkurransen i juli, og sendte inn teksten med en gang. Etter all den ventetida var det ekstra gøy å få beskjed om at novellen min ble valgt ut, sier hun.

Antologien med navnet «Unik» skal gis ut i mars 2017, og inntektene går til Stine Sofies stiftelse.

– Jeg vet at det er mange unge som sliter med sin seksuelle legning, så det har jeg skrevet om. Det er et viktig tema, sier Sæternes, som forsikrer om at hun kommer til å fortsette å lete etter skrivekonkurranser.