Årets Servicepris gikk til Rema Rock City i år igjen

Heder til Rema-Elias

Det var like jevnt som i den amerikanske valgkampen, men her var det bare positive ting å si om kandidatene – og spesielt om Elias Kvernmo.

HEDRET NAs sjefredaktør Kim Riseth delte ut serviceprisen til Elias Kvernmo under Næringskonferansen.  Foto: Bjørn Tore Ness

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det var et fullsatt NTE Arena som torsdag ettermiddag så NAs sjefredaktør Kim Riseth dele ut den høythengende Serviceprisen til Elias Kvernmo som er frukt- og grøntansvarlig på Rema Rock City.

Lært opp av Roger

Kvernmo er født og oppvokst på Elvalandet, men etter at han flyttet til Namsos for å gå videregående skole, ble han like godt værende i rockebyen.

– Hvor startet du yrkeskarrieren?

– Jeg begynte som selger som 16-åring hos Roger Lindseth på Spar Røthe, så du kan si jeg har lært av de beste, smiler Kvernmo. Lindseth fikk Serviceprisen i 2013, og i fjor fikk Kvernmos nåværende sjef Arne Tungseth samme pris. Det var han som etter hvert tilbød Kvernmo en jobb på Rema Østre. Men først skulle det skje noe viktig i Elias sitt liv.

Den store kjærligheten

For Elias hadde truffet ei jente, Julie Tungseth, datter av Remakjøpmann Øistein. Med en potensielt god selger i sine rekker, gikk det ikke lang tid før også Elias var en del av familielaget.

– Jeg startet på Rema Østre i 2008 og flyttet til Ullvaren i 2009. Her har jeg vært tørrvareansvarlig, ferskvareansvarlig og for fem år siden ble jeg ansvarlig for frukt og grønt, forteller han.

Han karakteriserer jobben i dagligvarebransjen for en drømmejobb.

– Her får jeg selge varer og treffe masse koselige folk. Det er en fin miks, sosialt og artig – og det passer meg perfekt, smiler han.

Veldig stort å få pris

– Og kundene later jo også til å sette pris på deg?

– Ja, det føles veldig stort å få en slik pris, det setter jeg veldig høyt. Jeg synes også det er veldig artig at vi på Rema Rock City klarer å få Serviceprisen to år på rad. Det sier noe om at kundene våre setter pris på oss, mener han.

Det var i overkant av 2.000 personer som stemte fram Elias sitt kandidatur på NAs nettsider.

– Du smiler alltid?

– Det kommer av trivsel, gode øyeblikk, av at jeg har gode folk rundt meg, bekrefter han.