Næringsliv, politikere og Luftfartsforum Namdal med felles front mot ruteforslag

– Vi skal vinne krigen

Det er påfallende stille fra samferdselsministeren. Men namdalingene lover å fortsette å bråke: – Denne krigen skal vi vinne! slår Per Olav Tyldum fast.

strategimøte: Fra venstre og rundt bordet: Arnhild Holstad, Ragnar Prestvik, Per Arne Sørli, Eva Flått, Per Olav Tyldum, Geir Tore Buvarp, Bente Snildal og Sidsel Bryne (med ryggen til). I tillegg deltok Amund Hellesø og Jan Rune Sæbø på telefon. FOTO: BJØRN TORE NESS 

Vi må være klokkeklare og ha en retorikk hvor vi rører ved følelser.

Per Olav Tyldum, leder i Luftfartsforum Namdal
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Tirsdag hadde lederen i Luftfartsforum Namdal trommet sammen til møte for å diskutere strategien videre i kampen for å få avverget de negative konsekvensene de nye rutetilbudene vil ha for Namdalen.