Kuling på kysten

På formiddagen vil det blåse opp til stiv kuling på Namdalskysten.
NAMDALSAVISA

Det har vært en rolig natt for politiet.

– I natt har vi ikke fått noen henvendelser fra Namdalen, så vi har ikke stort å melde, sier operasjonsleder Erlend Kvakland i Trøndelag politidistrikt når NA ringer tirsdag morgen.

Har du tenkt deg nordover i dag? Da må du forberede deg på at det er manuell dirigering på E6 ved Grane på strekninga mellom Grong og Mosjøen. Beregnet ventetid er på rundt 10 minutter, skriver Statens vegvesen på sine nettsider.

Været

I går morges ble det usendt OBS-varsel på grunn av glatte veger i indre deler av Trøndelag. I dag er det derimot plussgrader i både indre og ytre strøk, melder Yr.no.

Fra klokka tolv vil det ifølge nettstedet blåse opp til 14 m/s fra sørvest i Rørvik, noe som tilsvarer en stiv kuling. Utover kvelden vil det roe seg litt, og vindstyrken vil avta til en frisk bris.

Det vil bli relativt mildt i Namdalen i dag med temperaturer rundt seks til syv plussgrader i Namsos og på Vikna og Nærøy. I indre strøk vil temperaturen ligge på null til to plussgrader. Hele området vil få forholdsvis skiftende vær, med fare for regn.

Nyheter fra Nord-Trøndelag

I dagens NA kan du lese at tidenes helseutbygging står for tur i Rørvik. Prosjektet "Helse for framtida" til 140 millioner blir den største satsingen i Vikna kommune noensinne. Du kan også lese at Grethe i en alder av 78 år debuterer som plateartist. Debuterer gjør også Thomas fra Leka - i verdenscupen i langrenn.

Trønder-Avisa skriver at sesongen står i fare for å ryke for den lovende langrennsløperen Pål Trøan Aune fra Steinkjer. Du kan også lese at vegprosjektet på E6 mellom Grong og Nordlands-grensa prioriteres opp i Senterpartiets alternative budsjett.