Inspirerte Terråk-spillere

18 ivrige ungdommer fra Terråk deltok på ei totimers treningsøkt med spillere fra RIL-håndball som trenere onsdag i et tiltak for å opp motivasjon og inspirere. Det ga mersmak hos begge parter.

KEEPERTRENING: Her skal målvakta varmes opp under inspirasjonsøkta i gymsalen på Terråk skole. Torbjørn Bach organiserer spillerne i rekker. Besøket ble en suksess og skal gjentas på Rørvik hvor seniorspillere stiller opp som instruktører.  Foto: PRIVAT

HARDTRENING: Det ble ei skikkelig god økt i gymsalen. Besøket ble godt likt av både spillere, trenere og foreldre. RIL-spillerne ble imponerte over de oppmøttes talent og innsats.  Foto: PRIVAT

NAMDALSAVISA

TERRÅK: For etter at representanter fra Rørvik-håndball hadde vært på håndballforum med ildsjel, Sissel Sørhøy i Terråk-håndballen og blitt fortalt at et lag i klubben hadde trukket seg på grunn av for mye motstand og lite motivasjon fant de ut at de skulle reise til Terråk for å kjøre en trening med de for å få opp motivasjon og hjelpe de med litt nye øvelser. Dette ga mersmak for begge parter.

Styrke og håndball

Torbjørn Bach, Amund Bach og Nora Ulsund Sinkaberg fra Rørvik ledet økta på Terråk som til sammen varte i to timer.

Etter ti minutter oppvarming, var det styrke i 45 minutter. Øvelsene var kanskje ikke slik man forbinder med styrketrening og dermed så fikkde oppmøtte trent mange muskler på kort tid uten at de tenkte over det.

Etter en pause på ti minutter startet håndballøkta. Her var det ulike pasningsøvelser og konkurranser, skudd på mål, rush-øvelser og spill 4-mot-4. Selv om det var en velfylt gymsal, ble det en intensiv og aktiv treningsøkt for alle.

Inviterte spillerne til ny samling

Rørvik-spiller Torbjørn Bach var godt fornøyd med besøket og informerer om at de allerede har lagt en plan for ei ny økt.

– Det så ut til at spillere, trenere og foreldre var meget fornøyd med opplegget. Det sto ikke på engasjementet til de oppmøtte, talent hadde de også, sier han og legger til.

– Vi har invitert spillerne til Rørvik for å delta på samling med seniorspillere som veiledere. Arbeidet med å finne ei helg som passer for alle har allerede begynt, sier Bach.

Delte ut billetter

Før RIL-spillerne dro heim ga de ut gratisbilletter til de ivrige Terråk-spillerne.

– Disse kan de bruke på en valgfri herrekamp. Dette i håp om å få flere folk på heimekampene, avslutter Bach.