Lastebil kjørte av svært glatt veg

En lastebil kjørte av E6 ved Hammer i Snåsa torsdag morgen.
NAMDALSAVISA

Det meldte politiet klokka 05.48. En person ser ut til å ha mindre skader etter ulykka, skriver politiet på Twitter.

Det skal være svært glatt veg på ulykkesstedet, noe politiet nå har meldt fra om til vegtrafikksentralen.

 – Lastebilen har veltet og ligger nå på sida. Folk på stedet sier at vegen er svært glatt, sier operasjonsleder Ole Tuset i Trøndelag politidistrikt til NA klokka 06.20, og legger til at lastebilen som kjørte av vegen er lastet med kjøtt.

Sjåføren er nå blitt sjekket av ambulansepersonell på stedet og ble betraktet som oppegående.

Klokka 01.11 samme natt mottok politiet en telefon fra et utested i Namsos.

– De fortalte at det var en gjeng som drev å løftet på sykkelstativ og prøvde å klatre opp i en leilighet nær utestedet. Det virket som de rett og slett drev å tøffet seg litt. Ugangen endte raskt, og politiet slapp å rykke ut, sier operasjonsleder Tuset.

Høy vannstand og stiv kuling

Vannstanden er fortsatt høy i Trøndelag og Meteorolgisk institutts OBS-varsel står seg fortsatt. Vannstanden vil være høyest torsdag formiddag mellom klokka 11 og 12.

På kysten er det fare for stiv kuling fra Melbu til Rørvik, melder Yr.no, som har sendt ut OBS-varsel for det aktuelle området.

I den indre delen av Namdalen vil det i dag komme en del nedbør i form av snø, mens i ytre strøk vil nedbøren falle som regn. I Midtre Namdal vil det bli oppholds, men det er fare for noe regn midt på dagen.

Nyheter

I dagens NA kan du lese at hundre gjester inkludert ordføreren i Namsskogan møtte opp for å hylle ekteparet Terje og Tonje Trones. Hvorfor? Det kan du lese her.

Trønder-Avisa skriver at Stortingsrepresentant Arild Grande (Ap) etterlyser samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen (Frp) i debatten rundt det nye flytilbudet i Namdalen.