Åpnet ny studentstue

Hvordan få universitetsstudenter til å gå student av huse for innvielsen av et kontor? Arranger en byttekveld og gi bort noe gratis!

REÅPNING: Studentrådet på Campus Namsos ønsker både nåværende og kommende studenter velkommen inn i den nye studentstua. Fra venstre: Marita Malm – nestleder, Elise Brovold-sekretær, Liv Eva Kristoffersen – tilitsvalgt og bytteskveldsjef, Mari Evensen – leder og Heidi Kjøsnes – økonomiansvarlig. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: – Vi fant ut at vi måtte gi folk ei unnskyldning for å stikke innom, for ingen kommer hvis de blir invitert til å åpne et kontor, ler Mari Evensen, leder i studentrådet.

Denne uka arrangerte rådet byttekveld av klær og utstyr, men det var altså bare skalkeskjul for den offisielle og veldig uhøytidelige åpninga av den nye studentstua på universitetet.

Det triste, rotete, lysrørs- belyste studentkontoret med stålskap og stabler av støv og papirer er historie. Nå er det retrostil hvor stikkordet er koselig. Det skal være hyggelig for studentene i Namsos å stikke innom stua for en kaffe eller en prat om ting som opptar dem.

Evensen innrømmer at de ikke akkurat har blitt løpt ned på kontoret de siste semestrene, og håper relanseringa av studentkontoret i ny drakt kanskje kan få flere til å bruke studentrådet.

– Vi håper dette kan få folk til å stikke mer innom de dagene vi har åpent, og få studentene til å bruke oss mer aktivt på ulike områder som angår studiene og studiehverdagen, sier studentrådslederen.

– Men så var det denne byttinga da. Hva gjør dere med alle klærne som blir til overs?

– Det er jo mye kule og veldig pent brukte klær, så de tenker vi gi bort til noen andre som kan tenkes å virkelig ha bruk for dem, og som ikke takker ja for å tjene penger. Vi tar gjerne imot gode tips til hvem vi bør gi klærne til, sier Evensen.