Solfylt helg i vente

Etter flere dager med regn og OBS-varsler for vind og høy vannstand, blir det endelig sol i Namdalen. Men pass på - det kan bli glatt på vegen.
NAMDALSAVISA

Best vil været bli i Midtre og Ytre Namdal, der det meldes om at denne fredagen blir kald men solfylt.

I ytre strøk melder Yr.no om blank sol og en temperatur rundt null grader til klokka 18. Fra den tid og utover kvelden vil det imidlertid bli noe overskyet.

Tendensen er den samme i Namsos, men her vil det bli ørlite grann kaldere med en temperatur på minus én grad. Selv om det vil skye til mot kvelden på fredag, ser det ut til å bli en fin helg i ytre og indre strøk, med sol og temperaturer rundt null grader både lørdag og søndag.

Sol vil det også bli fra morgenen av i Indre Namdal, før det skyer til utover formiddagen. Her vil det bli kaldt og temperaturen vil variere fra én til syv minusgrader i Lierne. Området vil få en overskyet lørdag med lite nedbør, og på søndag kommer sola.

Politiloggen

Operasjonsleder Ole Tuset i Trøndelag politidistrikt kan melde om to viltpåkjørsler natt til fredag i Namdalen. Begge meldingene kom inn på nøyaktig samme tidspunkt; 00.38.

– I Rørvik sentrum ble det påkjørt et rådyr, og bilen som traff dyret fikk skader i fronten.

– Den andre påkjørselen skjedde på Fjær, like sør for Bangsund. Der ble en elg påkjørt av en bil som fikk bulk i en skjerm som følge av sammenstøtet. Viltnemda er varslet om begge viltpåkjørslene, sier Tuset.

Nyheter fra Namdalen

I dagens papirutgave av Namdalsavisa kan du finne et splitter nytt helgebilag. I bilaget kan du lese NA-dokumentaren "På sporet av en skjult verden", der NA har fulgt pollitiets aksjon mot narko-miljøet i Namdalen.

I NA kan du også lese at Overhalla sykeheim fikk milliongave.

I dagens utgave av Trønder-Avisa kan du lese at voksentettheten varierer mye i barnehagene i Nord-Trøndelag. Med topp bemanning må sju barnehagebarn dele på en voksen. Andre barnehager har fire barn per ansatt.

 – På grensen til det uforsvarlige, mener tillitsvalgt i Utdanningsforbundet og barnehagebestyrer, Marte Løvli.