19-åring uenig i førerkortbeslag etter å ha blåst rødt på alkometeret

En nitten år gammel mann ble stoppet av politiet i Rørvik sentrum natt til lørdag, mistenkt for promillekjøring.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Da han blåste i alkometeret ga det utslag, og politiet beslagla førerkortet hans.

Det var en avgjørelse ytternamdalingen var uenig i, og samtykket ikke førerkortbeslaget.

En halv time tidligere hadde politiet fått øye på en mann i 20-åra, som sto og drakk utenfor et utested i Rørvik.

– Han ble observert drikkende av ei blank flaske med noe brunt oppi. Han er nå anmeldt for drikking på offentlig sted, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.

Nyheter

I dagens NA kan du lese at sykehusene i Nord-Trøndelag må spare minst 40 millioner neste år. Flere av kuttene som nå vurderes, vil ha store konsekvenser for tilbudet ved Sykehuset Namsos. Nå frykter de ansatte nedleggelse av akuttmottaket.

I Trønder-Avisas papirutgave kan du lese at Sol Myhre fra Namsos sliter med de vonde minnene etter å ha mistet sin 22 år gamle sønn påska 2015. Sønnen hadde aldri brukt noe narkotisk stoff, men da han valgte å prøve syntetisk cannabis fikk det fatale følger.

Adressa skriver at en mann pågrepet og at omkring 30 skytevåpen er beslaglagt i forbindelse med en aksjon som har pågått over de to siste døgnene i Sverkmo i Sør-Trøndelag.

Været

Ytre og midtre strøk av Namdalen vil få sol og tildels overskyet vær, med temperaturer rundt to til tre plussgrader. I Indre Namdal vil det bli overskyet og fare for noe snø, med temperaturer like under nullpunktet. Det melder Yr.