Belønnet for innsatsen

Ingrid Gartland Gåsbakk og Isak Landfald Hasselvold hadde vansker for å holde smilet tilbake da de ble utropt som mottakere av minnestipendet.

fikk stipend: Isak Landfald Hasselvold og Ingrid Gartland Gåsbakk fikk utdelt minnestipendet for deres innsats og engasjement i Grong badmintonklubb. Foto: Yngve Lerfald  Foto: Yngve Lerfald

NAMDALSAVISA

GRONG: Stipendet på 5.000 kroner ble gitt ut av komiteen i Grong badmintonklubb for god innsats. Da Odd Helge Gåsbakk sa i høyttalerne hvem som hadde vunnet, tok det ikke lang tid før de to unge badmintonspillerne fra Grong ble omfavnet av både venner og foreldre.

– Det var en flott opplevelse, smiler Ingrid Gartland Gåsbakk.

Isak Landfald Hasselvold virket å være i like godt humør, han også.

– Dette var gøy. Jeg hadde ikke forventet å vinne i år, men det er moro å høre at klubben synes jeg har gjort en såpass god innsats, sier Landfald Hasselvold.

– Kan dere si noe om hva dere vil bruke pengene til?

– Vi er enige om at vi skal bruke pengene fornuftig og har dermed tenkt å spare dem. Kanskje det blir noe badmintonutstyr ny og ne, svarer de.

– Dette gir meg en skikkelig ”boost”. Nå gleder jeg meg til å se framover og være med på flere turneringer, avslutter Isak Landfald Hasselvold.