Markerte seg i judo-NM

Namsos judoklubb bidro til flere medaljer under helgas rekordstore lag-NM i judo i Jessheim.

GULLAG: Iver Hildrum og Stina Aar Andersen nummer tre og fire fra venstre tok gull i lag-NM med regionslaget i U15 mix.  Foto: Hege Aar

NAMDALSAVISA

JESSHEIM: I U15 mix-klassen ble det gull til regionslaget i Midt-Norge, hvor Iver Hildrum og Stina Aar Andersen representert. Begge vant alle sine kamper.

Også i U21-klassen var det namdalsk tilstedeværelse på regionslaget. Adrian Aar Andersen og Sondre Meier fra Namsos og resten på laget var alle U18-utøvere, men lot ikke det stoppe dem fra å ta andreplassen.

Aar Andersen kunne i tillegg juble for å ha nådd helt til topps i U18-klassen. Her var han med og sikret gullet som utlånsutøver til Trondheim Judokwai.

– Det har gått veldig bra, og jeg er kjempefornøyd med prestasjonene, sier trener Hege Aar.

Namsosingene stilte dessuten for aller første gang eget lag i norgesmesterskapet. Dessverre ble det ingen medaljefangst her, etter at Iver Hildrum pådro seg en skade under NM-et. Dermed ble de én for lite på laget.

– De imponerte likevel stort. De fleste gikk sine beste kamper av året, sier treneren.

Årets NM bød på rekordstor deltakelse, med hele 45 lag. Aar krysser fingrene for ny suksess når Namsos skal være vertskap for neste års lag-NM.

– Jeg håper folk har hatt en så fin opplevelse at de har lyst til å dra hit neste år, sier Hege Aar.