Stille og rolig natt i Namdalen

Foruten ei utforkjøring uten personskade mandag morgen.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Klokken 06.10 melder politiet om at en bil har snurret på Speikan i Grong. I følge politiets melder er det ikke snakk om personskade, men behov for berging. Operasjonsleder informerer om at bilen såvidt har vært utenom vegbanen, og at de har ringt bergingsselskap som tar turen til hendelsesstedet.

Ellers melder politiet om at det har vært stille og rolig i Namdalen natt til mandag.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om Torger, som har jobbet for å få i stand en fiskecamp bestående av togvogner på brua like ved familiens gårdsbruk.

Du kan også lese om minnemarkering i Grong, og om Namsos judoklubb som bidro til flere medaljer under helgas rekordstore lag-NM i judo i Jessheim.

Trønder-Avisa viser deg bilder fra gårsdagens cup-finale, og skriver om gullheltene som ble fløyet heim av RBK-legenden Harald Martin Brattbakk. T-A skriver også om at VG har avdekket mange lovbrudd i psykiatrien. Av 20 institusjoner har VG fått innsyn hos 14. Nord-Trøndelag er ett av seks helseforetak som har sagt nei. Les mer om saken her.

På Adresseavisens nettsider kan du lese om den store overgrepssaken fra Bergen, som har opphav i Trøndelag.

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag mandag: Sørøstlig bris, liten kuling utsatte steder. Litt sludd eller snø i indre strøk, ellers stort sett oppholdsvær. Fra mandag ettermiddag sørvestlig frisk bris på kysten. Litt regn eller enkelte regnbyger, særlig i ytre og nordlige områder, som sludd og snø i indre og høyere strøk.


Belønnet for innsatsen

Ingrid Gartland Gåsbakk og Isak Landfald Hasselvold hadde vansker for å holde smilet tilbake da de ble utropt som mottakere av minnestipendet.Soknepresten i Vikna planlegger å gi ut CD og bok

Foredler både ord og toner

Jan Korssjøen har tatt et aldri så lite dypdykk inn i sin egen karriere som prest og låtskriver, og nå håper han å glede flere med det han har laget.