Fagfolk om utviklingen rundt narkotikabruk

– Ikke overrasket over at 14-15 åringer blir tatt

Politiet mener trenden hvor stadig yngre blir tatt for narkotikabruk, er svært urovekkende. Rus- og psykiatritjenesten i Namsos stiller seg bak bekymringene.

TIL FOR Å HJELPE: Frode Båtnes, avdelingsleder for rus- og psykisk helsetjeneste i Namsos kommune, og fagansvarlig for utetjenesten kommunalt rusarbeid i Namsos, Åse Grande Dahl håper foreldre og foresatte vet at de kan hjelpe – dersom de oppdager at barna deres har startet med narkotika. 

Jeg er ikke overrasket over at det er 14-15 åringer som er tatt.

Frode Båtnes, avdelingsleder for rus- og psykisk helsetjeneste i Namsos.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Det var i NAs helgebilag at de rystende tallene ble presentert. I løpet av halvannen måned ble 13 personer siktet for bruk eller salg av narkotika i Namdalen – og mange av dem var under 18 år.