Fahsing på andreplass i Rødt

Stortingslista til Rødt i Nord-Trøndelag vedtatt.

Andreplass Hanne Lise Fahsing havnet på andreplass til Rødt i Nord-Trøndelag. 

NAMDALSAVISA

STJØRDAL: Onsdag ble det avholdt nominasjonsmøte i Rødt Nord-Trøndelag i Stjørdal. Her ble stortingslista til Rødt i Nord-Trøndelag vedtatt.

Stjørdaling Espen Myhr Grandalsmo ble her algt som listetopp til det kommende valget, mens namsosingen Hanne Lise Fahsing havnet på andreplass på lista.

Olav Endre Liseter fra Namdalseid på niendeplass og Heidi-Merethe Rønning fra Nærøy på tiendeplass er andre namdalinger vi finner på lista.

– Jeg er både stolt og veldig ydmyk ovenfor denne tillitserklæringa det er å få fronte partiet i valgkampen som kommer neste sommer. Jeg akter med dette å gjøre alt jeg kan for at Rødt styrkes nasjonalt og for at vi endelig skal få en stemme på Stortinget som står opp mot økende forskjeller, ødeleggelse av miljøet, forvitring av arbeidstakeres rettigheter og brutal krigføring, sier Espen Myhr Grandalsmo.

– Samtidig vil jeg selvsagt også bekjempe de økende forskjellene som vi ser urettferdig rammer mange, og sørge for at de som trenger det mest i Nord-Trøndelag får en reell stemme i denne valgkampen uavhengig om vi kommer inn på Stortinget eller ikke, sier Myhr Grandalsmo.


Slik ser lista ut:

1. Espen Myhr Grandalsmo, 1984, Stjørdal

2. Hanne Lise Fahsing, 1974, Namsos

3. Tor Arne Mjøen, 1975, Steinkjer

4. Hulda Marianne Gausen, 1999, Verdal

5. Ulf Henrik Stokke, 1982, Stjørdal

6. Anniken Bjørnes, 1972, Steinkjer

7. Tor Helge Rimul, 1983, Stjørdal

8. Kristin Rannem, 1986, Steinkjer

9. Olav Endre Liseter, 1985, Namdalseid

10. Heidi-Merethe Rønning 1964, Nærøy

11. Tor Erik Berg 1984, Verdal