Fortsatt utfordringer med lørdagslevering

Flere skal få avisa i helga

Markedssjefen i NA bruker store deler av arbeidstida for å sikre at alle igjen skal få NA i postkassa også på lørdager.

Hodepine: Utlevering av aviser på lørdager, er fortsatt en utfordring. Men markedssjef Eva Merete Meidal i NA sier flere vil få avisa denne helga. 

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Etter at selskapet overtok ansvaret for lørdagslevering av aviser i distriktene, har flere opplevd at blant annet NA ikke har dukket opp i helgene. Denne helga har markedssjef Eva Merete Meidal i NA stor tro på at flere vil få avisa enn forrige helg.

Vil ha tilbakemelding

– Vi har fått Trønderdistribusjon til å hjelpe Kvikkas, så det er grunn til å tro at flere vil få avisa innen lørdag klokka 17 som er kravet Kvikkas har fått fra myndighetene, sier Meidal.

Men selv om det skal bli bedre denne helga, vet hun at det fortsatt vil være abonnenter som ikke får avisa lørdagen.

– I deler av Namsskogan vil det være abonnenter som ikke får avisa før på søndag. Vi har også utfordringer i Naustbukta, for å nevne noen steder. Det viktige nå er at alle som ikke får avisa lørdag gir tilbakemelding til oss så vi kan følge opp dette med Kvikkas, sier Meidal som har brukt veldig mye av arbeidstida si på leveringsproblemene i november.

Tar grep

– Vi har tatt flere grep denne uka. Bidraget fra Trønderdistribusjon er nevnt. Det er også satt inn bud fra Norpost som kjører ut fra Levanger. Men det er ikke til å legge skjul på at det fortsatt er knyttet noen utfordringer til lokalkunnskapen, sier markedssjefen.

– Er det noen steder overgangen fra Posten til Kvikkas har gått bra?

– Ja. I Trones, Skorovatn og Røyrvik har dette fungert veldig bra.