To utforkjøringer natt til lørdag

Les hva du har gått glipp av mens du sov.
NAMDALSAVISA

RØRVIK: Det er flere meldinger i politiloggen fra Namdalen natt til lørdag.

Først i loggen står det om at politiet rykket ut til Sykehuset Namsos da en person var til sjenanse i mottakelsen. Hendelsen skjedde klokken 22.03, og personen var en mann i 50-åra, som var godt beruset og utfordrende. Politiet kjørte han til sin bopel.

To utforkjøringer

Klokken 23.15 fikk politiet melding om ei utforkjøring fem kilometer sør for Brekkvasselv. Det var fire personer i bilen, to voksne og to barn, da den kjørte utfor og rullet rundt. Ingen er skadet etter uhellet. Politiet gjorde undersøkelser, og oppretter ikke sak.


Representerer Norge i yrkes-EM i Sverige

– Jeg går alltid for å vinne

Tross sin unge alder har Martin Trana Flak (23) deltatt i flere prestisjetunge konkurranser. Snart skal han på nytt representere Norge – denne gang i yrkes-EM i Gøteborg.


Like etter midnatt kom det melding om støy fra ei leilighet på Kolvereid. Politiet rykket ut til stedet, og avsluttet festen.

Klokken 01.46 møtte to personer opp på Sykehuset Namsos. De opplyste å ha vært involvert i en utforkjøring.

– De fortalte at de hadde vært involvert i et trafikkuhell med bil på Høylandet. De hadde kjørt ut i en sving, og det var glatt på stedet, opplyser operasjonsleder Sagen.

Det er ikke snakk om personskade etter trafikkuhellet.


170 lærere fra Nærøy, Vikna og Leka samlet på kurs

Kjendislæreren traff midt i blinken

Håvard Tjora ble kjent etter å ha motivert flere elever i tv-serien «Blanke ark». Fredag motiverte han lærere fra hele Ytre Namdal.

 

Trafikkontroll og rådyrpåkjørsel

I tidsrommet fra klokken 02.40 til klokken 03.20 holdt politiet en trafikkontroll på fylkesveg 770 ved Marøya. 23 fører og kjøretøy kontrollert, og det var ingen reaksjoner.

Klokken 03.05 fikk politiet melding om påkjørsel av rådyr ved Kjella i Bindal. Det er ikke snakk om personskade, og viltnemda ble varslet.

Nyheter

På våre nettsider kan du lese om at «The Last Waltz» ble en tre timer lang festaften for et lyttende og godt voksent publikum i NTE Arena fredag kveld, og du kan lese om at lederkabalen i Helse Nord-Trøndelag begynner å falle på plass.


Sikker seier til Rørvik

Heimelaget Brønnøysund holdt følge med Rørvik til 5-5. Men så sa Anders Morken & co takk for følget.


På Trønder-Avisa kan du lese om at bevæpnet politi rykket ut etter melding om våpenbruk på Skogn.

Toppsaken på VG er at Fidel Castro, øverstkommanderende for den cubanske revolusjonen, døde klokken 22.29 fredag kveld. Saken kan du lese her.

Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag lørdag:

Vestlig stiv kuling, økende til liten storm på kysten i sør og i fjellet, fra i ettermiddag nordlig stiv kuling, i kveld sterk kuling, liten storm i fjellet. Regnbyger og haglbyger, etter hvert snøbyger i indre og høyere strøk.


Jubel for storkontrakt

I 2007 leverte Overhalla betongbygg element til det som den gang var ett av verdens største smoltanlegg. Nå har de sikret seg ny kontrakt med Nordlaks – og skal bygge verdens største smoltanlegg.Nominasjonen i Arbeiderpartiet

– Kun en bonus at Terje er namdaling

40 år etter at bestefaren ga seg på Stortinget, håper Amund Hellesø at Arbeiderpartiet igjen skal få en stortingsrepresentant fra Ytre Namdal.