Fyll og fanteri

Det er flere meldinger i politiets logg natt til søndag. Her kan du lese hva du har gått glipp av mens du sov.
NAMDALSAVISA

NAMSOS: Klokken 01.05 fikk politiet melding om en påkjørsel av elg på Skage i Overhalla. Elgen løp fra stedet etter sammenstøtet, og viltnemda samt bilberging ble varslet. Det skal ikke være personskade.

Fyllebråk i Namdalen

Klokken 01.29 fikk politiet melding fra Gimlehallen i Overhalla. Det var en festdeltaker som hadde slått til vekter på stedet. Mannen, som er i 30-årene og bosatt i området, anmeldes for vold og ordensforstyrrelser. Han ble bortvist fra stedet, og det er ikke snakk om personskader etter angrepet på vekteren.

Litt senere på natta, klokken 02.37 dro politiet til en en privat adresse i Namsos sentum. Dette etter melding om musikkstøy. Musikken ble dempet, og det kom ingen meldinger i ettertid.


Terje Sørvik trakk seg som stortingskandidat

Kan være på veg ut av politikken

Fylkesråden fra Vikna åpner for at han ikke tar gjenvalg til fylkestinget i 2019. – Synd, mener Bjarne Brøndbo som hadde tatt turen til Snåsa for å vise støtte til Terje Sørvik.

 

Klokken 03.27 traff politiet på en overstadig beruset mann i Rørvik sentrum. Mannen, som er i 50-årene, var tynt kledd og ble kjørt heim av politiet.

I morgentimene søndag, ble en mann i 30-årene innbragt drukkenskapsarrest i Namsos. Han anmeldes for ordensforstyrrelse etter å ha knust ei rute og tatt seg inn i en privat bolig. Politiet avventer eventuell anmeldelse på skadeverk fra de som bor i boligen.

Stengt veg

På fylkesveg 401 mellom Jørem og Skottleiken, på strekningen Lauvhammer - Langnes er vegen stengt på grunn av oversvømmelse.Været

Her er meteorologens tekstvarsel for Trøndelag søndag:

Nordlig stiv eller sterk kuling, i ettermiddag minkende til liten kuling. Sludd- og snøbyger, flest i ytre strøk. I kveld nordvestlig frisk bris. Fortsatt bygeaktivitet.


Nå bygger tarzanbrøleren skole i Kenya

– Jeg kjører aldri bil etter mørkets frambrudd her nede. Det er livsfarlig!

 

Vi har testet årets juleøl

Øl hører jula til – og utvalget er i dag større enn noensinne. Men hva smaker egentlig best av butikkøl og eksklusivt poløl?