Ønsker Fornes med videre

Denne uka skal Per Ivar Fornes sin framtid i rørvikfotballen avgjøres. Styret i klubben er klar på hva deres ønske er.

Har tillit Styret i fotballgruppa i Rørvik IL har trua på at Per Ivar Fornes kan tilføre klubben mye positivt også i framtida. Her sammen med Olav Fausa etter en av høstens 3. divisjonskamper.  Foto: Pål Morten Skaret

NAMDALSAVISA

RØRVIK: Namsosingen overtok treneransvaret for A-laget til Rørvik etter Eirik Utheims avgang på vårparten i år.

Denne uka skal det avgjøres hvorvidt 49-åringen fortsetter i den rollen også kommende fotballsesong, når laget blitt å finne i 4. divisjon.

– Vi skal i møter med Per Ivar i løpet av de nærmeste dagene. Der vil vi evaluere sesongen og se nærmere på hva som skal skje videre, forteller Beathe Lothe, leder i Rørvik IL fotball.

Ønsket av styret

Lothe legger ikke skjul på at styret i klubben ønsker en forlengelse av kontrakten.

– Utgangspunktet vårt i forbindelse med ansettelsen av ny hovedtrener tidligere i år, var at vi ønsket å finne noen som kan være her i mer enn en sesong.

– Vi håper Per Ivar ønsker å fortsette som A-lagstrener også i framtida, fastslår hun.

– Stor respekt

På tross av at de sportslige resultatene uteble i store deler av årets sesong, mener Lothe at Fornes har tilført Rørviks A-lag mye bra siden han overtok treneransvaret.

– Han har bidratt med veldig mye positivt. Per Ivar har stor respekt i spillergruppa, forteller hun.

Fornes har innført store endringer både hva gjelder formasjoner og treningsrutiner siden han kom til Rørvik og har tidligere uttalt at han som trener ønsker at klubben skal tenke framtid, og ikke nødvendigvis ha for stort fokus på de sportslige resultatene.

Den tankegangen er i tråd med det styret i fotballgruppa ønsker for framtida.

– Et av hovedmomentene med ansettelsen av Fornes, var at vi som klubb ønsker å være i utvikling. Med utgangspunkt i det, ønsker vi også å bygge videre på de endringene som er blitt innført i laget den senere tida, sier Lothe og legger til at klubben i framtida vil ha et enda større fokus på å skape en helhet innad i Rørvik-fotballen, både når det gjelder aldersbestemt fotball og klubbens A-lag på seniornivå.

– I dette arbeidet blir Per Ivar Fornes svært viktig, og derfor håper vi han blir med oss videre, avslutter Beathe Lothe.