Sterk vind på kysten og vanskelige kjøreforhold i fjellet

Det meldes om stiv kuling på kysten, og vanskelige kjøreforhold på fjellovergangene i indre strøk.
NAMDALSAVISA

Operasjonsleder Jørgen Grønli i Trøndelag politidistrikt kan fortelle at det har vært en rolig natt i Namdalen, og har ingen hendelser å melde om.

Det meldes sterk vind på kysten. I Ytre Namdal vil det blåse mer og mer utover dagen, fra en frisk bris om morgenen til 14 m/s og stiv kuling utover kvelden. Yr.no har sendt ut OBS-varsel for området.

Vindstyrken vil ikke bli like sterk i midtre og indre strøk, men hele Namdalen vil få nedbør i dag som i går. Nedbøren vil falle som regn i Namsos, mens det i indre deler av Namdalen vil bli snø, med temperaturer rundt null grader.

Kan fryse på vegene

Met.no advarer også om vanskelige kjøreforhold i fjelloverangene sør i Nordland, der det mest sannsynlig vil fryse på vegen, med en temperatur rundt null grader.

Fylkesveg 401, på strekningen Lauvhammer – Langnes i Overhalla,  som var stengt på grunn av oversvømmelse, ble åpnet igjen 21.30 mandag kveld.

Siste nytt

I dagens NA kan du lese at de første beboerne er på plass i Rock City Garden i Namsos. Deriblant 89 år gamle Aase Helene Andersen. Du kan også lese at rådmannen i Overhalla foreslår å utsette utbygginga av boligfelt på Hildreåsen.

Dagens hovedoppslag i Trønder-Avisa er at hannulven som ble avlivet i Lierne 26.oktober ble skutt fra helikopter. Det er fortsatt usikkert om ulven ble felt i nødverge eller ikke.

De skriver også at Arbeiderpartiet drømmer om en sikker plass på stortinget for tredjekandidat Jorid Nordmeland.

Aftenposten og flere medier melder i morgentimene om at det skal ha styrtet et fly med 72 personerom bord i Colombia.