Gikk du glipp av noe mens du sov?

Her er siste nytt onsdag morgen.
NAMDALSAVISA

Operasjonsleder Dag Hjulstad i Trøndelag politidistrikt har ingenting å melde fra onsdagsnatta i Namdalen.

Ifølge værmeldinga vil Namdalen få en tørrere dag i dag, sammenlignet med i går. Yr.no melder en finfin start på dagen i Namsos, med oppholds og noen solglimt. I løpet av dagen vil det begynne å snø i Midtre Namdal og temperaturen vil ligge på rundt to plussgrader.

OBS-varsel på kysten

Det er utsendt OBS-varsel for storm i kystområdet fra Rørvik til Bodø.

På kysten i Namdalen vil det imidlertid ikke blåse så kraftig som i Nordland. På Rørvik starter dagen med en frisk bris, før vinden avtar i løpet av dagen. Temperaturen vil ligge på ett par plussgrader.

I Indre Namdal vil det bli noe snøbyger, med en temperatur på ett par minusgrader.

Her er meteoroligisk institutts teksvarsel for Trøndelag denne onsdagen:

Nordvest stiv kuling på kysten og andre utsatte steder, fra om ettermiddagen liten kuling, først i sør. Sluddbyger og snøbyger, til dels regnbyger nær kysten.

Nyheter fra Namdalen

I dagens NA kan du lese at tårnveggen på den nesten tusen år gamle middelalderkirka på Nærøy har rast ut.

Tirsdag var det åpning av nye Lilleval barnehage i Namsos. Her kan du lese om åpninga for den unike barnehagen.

Trønder-Avisa skriver at hovedstyret i innovasjon Norge foreløpig vender tommelen ned til John Inderdals satsing på oppdrett av røye i Lierne.

Saken som preger mediebildet nasjonalt onsdag morgen, er at regjeringa ikke har kommet noe lengre i budsjettforhandlingene. Klimastriden gjør at Venstre bryter forhandlingene, og i dag blir det avgjort om KrF slår følge med Venstre eller ikke. Dersom Erna Solbergs regjering ikke får flertall, står den i fare for å falle.