Namsos og Kolvereid helt enige før lokaloppgjør:

Kampen har én stor favoritt...

Når Namsos og Kolvereid møtes til lokaloppgjør i 4. divisjon for kvinner, er begge lag skjønt enige om hvem som er storfavoritt.

MOTIVERT FOR KAMP Theresa Kvarme Hansen og Namsos HK damer kan sikre sin femte strake seier for sesongen i helga. Da må imidlertid Kolvereid beseires i Namsoshallen.  Foto: Line Fossland Blom

NAMDALSAVISA

NAMSOS: Blåtrøyene er ubeseiret denne sesongen, og namsosingene tenker å fortsette den gode stimen også i helga.

– Vi gleder oss til kamp, og går selvfølgelig for ny seier. Kolvereid er et lag vi skal slå, fastslår Namsos-spiller Theresa Kvarme Hansen før søndagens 4. divisjonsoppgjør.

Hansen er imidlertid klar på at de ikke tar seieren for gitt.

– Vi tar definitvt ikke lett på denne oppgaven. Vi må innstille oss på å levere topp innsats uansett. Jeg tror imidlertid det er viktig at vi ikke faller ned på deres tempo, men holder trøkket oppe hele veien, sier hun.

Mens Namsos vant to jevne oppgjør sist helg, håper de på en lettere match i helga.

– Vi skal score masse mål også håper vi på at mange møter opp og heier oss fram til seier, sier Kvarme Hansen.

Kolvereid-trener Andreas Øie Johansen er enig i at Namsos er storfavoritter foran helgas oppgjør, men lover uansett å gi heimelaget kamp.

– Vi har tatt store steg den senere tida, og skal gi alt også i helga. Vi har ingen planer om å gi seieren ifra oss til Namsos, og gleder oss til å møte de på håndballbanen, forteller han.

PS: Kolvereid spiller kamp også lørdag, da mot Skogn på bortebane.