Rolig natt i Namdalen

Her er fredagens morgenoppdatering.
NAMDALSAVISA

Det har vært en stille og fredlig natt i Namdalen, og i Nord-Trøndelag forøvrig.

– Det har rett og slett skjedd veldig lite i hele distriktet, forteller operasjonsleder Jan Tore Tiltnes i Trøndelag politidistrikt.

Nyheter fra Namdalen

I dagens NA kan du lese om syriske Jehad som sliter med søvnproblemer etter å ha flyktet fra Syria til Namsos. Nå bruker han flere timer på å fiske ved kaia i Namsos, og der har han fått seg en helt spesiell venn.

Du kan også lese at Overhalla sykeheim har blitt resertifisert som livssgledesykeheim, og at fire namdalske bedrifter er blant topp 10 av gasellebedriftene i fylket.

NRK Trøndelag skriver at NAV advarer mot å ta opp store forbrukslån og bruke kredittkort for å handle julegaver.

Trønder-Avisa skriver i dagens papirutgave at overlege Eskild Bjørgan ved Sykehuset Namsos advarer mot å la være å oppsøke helsevesenet i frykt for å bli fratatt førerkortet.

Du kan også lese at reslutater fra nasjonale prøver inneværende skoleår avdekker utfordringer for flere nordtrønderske kommuner.

Været

På de fleste stedene i Namdalen vil det i dag bli temperaturer rundt null grader, med unntak av i indre strøk der det vil bli noe kaldere. Det meldes også om oppholds, men fare for enkelte sluddbyger i Namsos. Det melder Yr.no.

Yr har også sendt ut OBS-varsel for kuling på kysten mellom Bodø og Rørvik. Ifølge Yrs værvarsel vil vindstyrken imidlertid ikke bli sterkere enn frisk bris på Namdalskysten.