Mangler du lørdagsavisa?

Nå kan du ringe et nummer for å bøte på manglende levering av lørdagsavis.
NAMDALSAVISA

– Hvis det er mulig skal vi få levert avisa samme dag hvis vi får melding om manglende avis, sier daglig leder Geir Trygve Feltstykket i Norpost til Trønder-Avisa.

Feltstykket kan ikke love at alle har fått avis i dag heller.

Norpost har fått avtale

Etter at Posten sluttet med lørdagsombæring, fikk selskapet Kvikkas konsesjon for utdeling av lokalaviser i Distrikts-Norge på lørdager de neste to årene. Det har foreløpig ført til at mange kunder har opplevd manglende levering av lørdagsavisa, og er en følge av komplikasjoner knyttet til omleggingen av distribusjonen.

Nå har Norpost i Nord-Trøndelag fått en avtale med Kvikkas om levering av lørdagsaviser i Nord-Trøndelag. Det gir bedriften 10 nye årsverk.

Kan ringe inn manglende levering

– Det er ikke lett for oss. Mange postbud er lokalkjente. Våre bud er ikke det i like stor grad. Derfor sliter vi med å levere når det ikke står navn på postkassene. Derfor må folk skrive navnene sine på kassene, oppfordrer Feltstykket i Norpost.

Har ikke avisa som normalt distribueres med postbudet kommet innen klokka 17 på lørdag kan man ringe telefon 22 07 94 00. Det er nummeret som Norpost og Kvikkas har opprettet for å bøte på manglende avisleveringer på lørdager.